اكله ايطاليه المكونات ***** قطعه لحم ستيك من اللحم البتلو سميكه ا لوزن حوالي 3 سنتيمتر بعرض 5 سنتيمتر مشروم طازج او معلب + بطاطس 250 جرام من الدقيق + 2 بيضه + كوب من الحليب + معلقه من البيكنج بودر وليس خميره ز بده التوابل : ملح + فلفل ابيض + زعتر + بهار لحم طريقه التحضير *********
((ليصلك كل جديدأرسل الرقم 1 الى - 81428 للإتصالاتالسعودية - 601428 لموبايلي - 701428 زين)) نسلق البطاطس بطريقه البوريه مع قليل من التوابل نعجن الدقيق مع البيض والحليب والبيكنج بودر وقليل من الملح والتوابل ونعجنها جيدا ونفردها مثل عجينه البتسا ونتركها فتره لتستريح نرفع طاسه علي النار ونضع بها ال زبده ونسوي بها قطعه الستيك مع التوابل والمشروم ونضع معلقه دقيق علي الستيك وقليل من المياه لنصنع منها صوص سميك قليلا نضع قطعه الستيك مع المشروم بداخل قطعه الدقيق ونلفها وندهنها بالبيض من الخارج وال زبده وندخلها الفرن لتاخذ اللون الزهبي مع درجه حراره منخفضه ونقدمها مع البوريه وقليل من الخضروات ونضيف لها الصوص ملحوظه نضع قطعه الستيك بعد ان تستوي جيدا