معلقة صغيرة فلفل ابيض معلقة صغيرة زنجبيل مطحون معلقة صغيرة ملح معلقة صغيرة بهار معلقة صغيرة كركم معلقة صغيرة بودر كارى 4 فصوص ثوم ناعم معلقة كبيرة من مسحوق الخردل " المستردة "
1- يوضع الخل فى اناء ويضاف اليه جميع المقادير ما عدا المسترة 2 - يوضع الاناء فى اناء اكبر منه ويرفع على النار مع التقليب لناء حتى يغلظ قوام الخليط 3 - تمزج المستردة فى قليل من الخل البارد مزجا جيدا 4 - يرفع الاناء المحتوى على خليط الخل ويضاف اليه المستردة الممزوجة بالخل مع التقليب جيدا ثم توضع فى برطمان بالهنا والشفا