المقادير : نص كيلو لحم مفروم ..او صدور فراخ بدون عظم او جلد -كوب خبز مطحون بقسماط----بيضه وحده ----بهارات فلفل اسود ---ملح --كمون ----بابريكا علشان اللون ----زيتون اسود او فلفل اخضر ---انا حطيت النوعين وممكن تحطوا فلفل اسود حب ---حسب الرغبه -----المقادير حسب العائله ---- يوضع بالفود بروسيسور ----او بخلاط اللحمه حتي ينعموا مع بعض
ثم نضعهم بورق بلاستيك مثلا الصور وبنضغط الطرفين حتي ما يفضل اي هواء بالداخل ---ثم ورق المنيوم
نضع الرول بحلة على النار فيها ماء ساخن وورق لورا وملح وفلفل اسود وشويه خل
بنحطه ساعه على نار هاديه وبعد ساعه بنتركه يبرد وبنضعه بالثلاجه حتي يتماسك ويبرد نهائيا نقول 5 ساعات