كبسة الفراخ-كبسة الفراخ-كبسة الفراخ-كبسة الفراخ-كبسة الفراخ-كبسة الفراخ-كبسة الفراخ-كبسة الفراخ-كبسة الفراخ-كبسة الفراخ -------------------- بسم الله الرحمن الرحيم --------------------- المقادير 2 كوب ارز نص كيلو فراخ بانية فلفل رومى طماطم زيتون اسود بصل اضيفى الكميات حسب الرغبة ملح و فلفل و كسبرة و كارى 2 التحضير اغسلي الارز جيداً ثم ضعي عليه 2 كوب ماء و ضعي الكارى و الملح وشوية زيت و اتركيه الى قرب النضج قطعي الفراخ قطع صغيرة ثم ضعي عليها شوية زيت و اقلبيها على النار لحد لما تقرب تستوى ضعي عليها البصل و الفلفل الرومى و اتركيها شوية ثم ضعي الطماطم و الزيتون و عند التاكد انهم استوا و الارز ايضا ضعي الفراخ على الارز وقلبيهم مع بعض