نتمنى إن الأكلات اللي قدّمناها لكِ الأيام اللي فاتت تكون عجبتك.. والنهارده هنقدّم لكِ وصفة لذيذة وسهلة وكمان جديدة تقدري تعمليها؛ علشان تجددي بيها قائمة الطعام على سفرتك وهي..
1. شيلي كل الدهون من الفيليه. 2. اخلطي اللوز المفروم مع الزيتون والقرفة في طبق وقلبيهم كويس.
((ليصلك كل جديدأرسل الرقم 1 الى - 81428 للإتصالاتالسعودية - 601428 لموبايلي - 701428 زين)) 3. حطي خليط اللوز داخل الفيليه، ولفي الفيليه على شكل أسطواني، واقفلي الأطراف بعيدان الخل الخشب. 4. سخني الزيت وحمّري الفيليه لمدة 5 دقائق على نار مرتفعة لغاية ما الفيليه يبقى لونه ذهبي من كل الجوانب. 5. ضيفي عصير البرتقال ومرق اللحم وصلصة الطماطم لقطع الفيليه وسيبيها على نار هادئة علشان تغلي. 6. غطي الطاسة وسيبيها لمدة 40 دقيقة أو لغاية ما الفيلية يستوي. 7. ارفعي الفيليه من الصلصة وسيبيها تغلي لغاية لما تتقل، وبعد كده ارفعيها من على النار. 8. هاتي الفيليه وقطعيه وصبّي فوقه الصلصة وقدميها ساخنة.. وبالهنا والشفا.
وفي النهاية نتمنى إن الطريقة تكون سهلة عليكم وتجرّبوها بنفسكم..