المقادير فخاد الفراخ حسب العدد كيلو بطاطس بصلة كبيرة مبشورة ثوم مفرى عصير طماطم مقدار 3 كوب فلفل اسود ملح كمون رشة قرفة الطريقة - البطاطس رصيها حلقات فى الصينية - وفى طبق عميق ضعى عصير الطماطم والتوابل والثوم والبصل وقلبى جيدا - رصى فخاد الفراخ على وش البطاطس وسقى بالمزيج السابق - ضعى الزيت اوالسمن على الوجه - دخلى الفرن على نار متوسطة وبعد مرور 20 دقيقة تخرجى الصينية ومعلقة تخدى من الصلصة وتسقى الفراخ وهاكذا كل 10 دقائق حتى يتم النضج - اختبار الفراخ بغرس سكين فيها ان دخل سهل تم النضج بالف هنا