حبايبى وحشتونى كتييييير كيف اخباركم يارب تكونو فى تمام الصحه
المقادير: 250 جرام بامية صلصه طماطم كسبره لحم مقطع راس عصفور مكعب ماجي ملعقه ملح ربع كوب زيت نص ملعقه فلفل اسود نص ملعقه هيل مطحون بصله صغيره الطريقة: طريقةعملالبامية بالصلصه نقطع البصل قطع صغيره ونضيف اليه الزيت ونتركه حتى يتحمر قليلا نضيف اليه اللحم ونضيف اليه المقدار الكافي من الماء حتى تنضج اللحمه بعد ذلك نضيف الصلصه و الملح و الفلفل و الهيل و مكعب الماجي و نقوم بقلي الباميا ونصفيها من الزيت نضيف الى البامية الصلصه ونتركها على النار لمده عشر دقائق نضع الباميةبالصلصه في طبق التقديم وتزين بالكسبره تقدم