الرئيسية
ل.مفاتيح عربية
مركز التحميل
مسابقات التوظيف
التربية والتعليم
الجرائد الجزائرية
خياطة وأزياء
rss
twitter
facebook
جديد المواضيع
مواضيع بدون ردود
مشاركاتي
افضل الاعضاء اليوم
افضل اعضاء
الرئيسية
أحدث الصور
التسجيل
دخول
::
البنات
::
مطبخ حواء
اسم العضو
حفظ البيانات؟
كلمة المرور
الرئيسية
التسجيل
التعليمـــات
المشاركات الجديدة
موآضـــيع لم يتم آلرد عليهآ
قوانين المنتدى
مشاركات اليوم
محرك البحث
الممبــــــــــــــــــــــــــــار
,
الممبــــــــــــــــــــــــــــار
,
الممبــــــــــــــــــــــــــــار
,
الممبــــــــــــــــــــــــــــار
,
الممبــــــــــــــــــــــــــــار
,
الممبــــــــــــــــــــــــــــار
معلومات العضو
المدير العام
معلومات إضافية
عدد المساهمات
:
13277
نقاط العضو
:
39341
نقاط سمعة العضو
:
3
تاريخ التسجيل
:
25/02/2012
العمر
:
44
الموقع
:
افلام زووم
نشر ع الفيسبوك
إضافة إلى مفضلاتي
أرسال لصديق
موضوع: الممبــــــــــــــــــــــــــــار
الثلاثاء 13 نوفمبر 2012 - 15:30
الممبــــــــــــــــــــــــــــار
الممبــــــــــــــــــــــــــــار
المقادير:
كيلو ممبار بقرى أو ضانى يغسل ويكحت وينقع فى الملح والخل
فى حالة الممبار الضانى يفضل أضافة ربع كيلو جرام من اللحم المفروم
2 كيلو أرز مصرى مغسول وغير منقوع
لتر عصير طماطم أو تبشر ناعم
حزمه من كل من البقدونس و الشبت و الكسبرة الخضراء
بصله كبيره مقطعه ناعم
ممكن أضافة فلفل أخضر حار
زيت
ملح حسب الحاجه \ ملعقة صغيرة فلفل أسمر \ ربع ملعقة صغيرة كمون
شطه حسب الرغبه \ بهارات محشى \ ربع ملعقة صغيرة كارى \ ربع ملعقة صغيرة جنزبيل
الطريقة :
نخلط كل المكونات مع بعضها ونبتدى فى حشو الممبار بعد تقطيعه الى الطول المناااسب
انا مش بربط الممبار لانه اول ما بينزل فى الماء بيقفل من الاطرااااف
طبعا ده جزء من الممبار
نضعه فى الماء المغلى مع اضافه الملح
نتركه حتى ينضج تقريبا ساعه الا ربع
[size=16]
((
ليصلك كل جديد
أرسل الرقم
1
الى
-
81428 للإتصالات
السعودية
-
601428 لموبايلي
-
701428 زين
))
[/size]
نطلع الممبار من الحله ونحطه فى مصفى حتى ينشف تماماا من الماااااااااااء
مهمه الخطوه دى علشان التحمير
نحمر الممبار فى زيت ساخن من كل الجوااااااااانب حتى يكتسب اللون الذهبى
ونطلعه على ورق مطبخ حتى يمتص الزيت الزااائد
الف هنا
lomaa
الموضوع الاصلي :
الممبــــــــــــــــــــــــــــار
الكاتب :
loma_leloo
المصدر :
منتديات عالم المرأة
التيراميسو
الفــــتة والرز الغـــــــزاوية اللذيذة
جزر بالعسل والنعناع
البيتــــــــــــزا السريـــــــــعة .........!!!!!!
دجاج بانيه بالجبن
طريقة سلطة كلوسلو ( سلطة الكرنب بتاعة كنتاكى )
كوسة بالبشاميل وبانيه الفراخ مع البسبوسة
خلطة سحلب من صنع يديكِ
كريم كراميل
أصابع الدجاج المقلي
توقيعي
الممبــــــــــــــــــــــــــــار
65656565656
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع
الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الممبــــــــــــــــــــــــــــار
,
الممبــــــــــــــــــــــــــــار
,
الممبــــــــــــــــــــــــــــار
,
الممبــــــــــــــــــــــــــــار
,
الممبــــــــــــــــــــــــــــار
,
الممبــــــــــــــــــــــــــــار
افلام زووم
::
البنات
::
مطبخ حواء
مواضيع ذات صلة