2 بصل كبيرة، مقطعة إلى شرائح والنصف 2 زيت الزيتون ملعقة كبيرة 265g حلقة Chorizo، ومقشر ومقطع إلى شرائح سميكة 4 الفلفل الأحمر، يقتطع أجزاء كبيرة يمكن 2 × 400g/14oz الطماطم المفروم 2 مكعبات الدجاج الأسهم ½ ملعقة شاي رقائق الفلفل -1 المجففة 2 ملعقة شاي الزعتر المجفف 16 العظم الفخذين الدجاج بدون جلد 3 × 410g/14oz علب الفاصوليا الحمراء، طريقة طبخ الدجاج مع الفلفلالحار ، طرق جديدةللدجاج2013 ، Chillichicken one-pot طريقة
تسخين الفرن إلى 160C/gas 180C/fan 4. يقلى البصل في الزيت لمدة 5 دقائق حتى تصبح لينة والبدء في اللون. إضافة chorizo ويقلى لمدة بضع دقائق أكثر. حرك في الفلفل، ثم صب في الطماطم، تليها علبة من المياه، ومكعبات مرقة والفلفل والزعتر. ترتيب الفخذين الدجاج على رأس صلصة، دفعهم تحت السائل. ، ثم يطهى في الفرن لمدة 40 دقيقة. إضافة الفاصوليا، ثم يطهى لمدة 20 دقائق طريقة طبخ الدجاج مع الفلفلالحار ، طرق جديدةللدجاج2013 ، Chillichicken one-pot ngredients
2 large onions , halved and sliced 2 tbsp olive oil 265g chorizo ring, peeled and thickly sliced 4 red peppers , deseeded and cut into large chunks 2 x 400g/14oz can chopped tomato
Heat oven to 180C/fan 160C/gas 4. Fry the onions in the oil for 5 mins until they become soft and start to colour. Add the chorizo and fry for a few mins more. Stir in the peppers, then pour in the tomatoes, followed by a can of water, the stock cubes, Chilli and oregano. Arrange the chicken thighs on top of the sauce, pushing them under the liquid. Bring to a simmer, cover, then cook in the oven for 40 mins. Add the beans, stir, then cook for 20 mins more. You can make this up to 2 days ahead and keep chilled. To serve, reheat on the top of the stove or in the oven at 190C/fan 170C/gas 5 for 1 hr 10 mins until piping hot. Stir in most of the coriander, toss the rest with the avocado, lime and a little salt, then pile this on top. Serve with Garlic & oregano bread (below) and a bag of green salad tossed with olives, cherry tomatoes and finely sliced red onion. طريقة طبخ الدجاج مع الفلفلالحار ، طرق جديدةللدجاج2013 ، Chillichicken one-pot