المقادير: 31/2كوب دقيق معلقة كبيرة زعتر معلقة كبيرة سكر معلقة كبيرة خميرة بيرة معلقة كبيرة ملح 2معلقة زيت 2معلقة لبن بودرة ماء دافى للعجن للوجة 3ملاعق زيت زيتون وزيتون مقطع ومعلقة زعتر ومعلقة ملح
الطريقة نضع الخميرة فى كوب مع معلقة السكر ومعلقتين ميه دافية ونغطيها ونتركها 10 تخمر
((ليصلك كل جديدأرسل الرقم 1 الى - 81428 للإتصالاتالسعودية - 601428 لموبايلي - 701428 زين)) فى وعاء كبير نضيف الدقيق مع الملح والزعتر واللبن البودرة ونقلبهم ثم نضع الخميرة ونقلبن كويس ونعجنها بالمية ونضع الزيت ونعجن كويس ضعيها في سلطانية مدونة بالزيت وغطيها وأتركيها حتى يتضاعف حجمها ثم تفرد فى صوانى بسمك 2 سم وتترك لتخمر ساعة كمان ثم ادهنيها بالزيت وتغرزى فيها بصوابعك ونرش عليها الزعتر او الروزمارى والملح وقطع زيتون ثم تخمر ربع ساعة وتدخل فرن على حرارة عاليةلمدة ربع ساعة وبعدين تفتحى عليها الشواية تحمر