1 ك دقيق ملعقة خميره فوريه 1ملعقة ملح صغيره نصف ملعقة سكر صغيره نصف كوب زيت 2كوب زبادي ماء دافيء الطريقة
ويقلب حتي يمتزج مع الدقيق ثم نضع الزبادي
والزيت ويقلب الخليط جيدا
(ملحوظه : الزيت بيتحط مباشرة دون تسخينه )
ثم يوضع الماء الدافي للعجن وبيكون حسب احتياج العجينه
مع مراعاة ان تكون المياه فاتره لانها لو ساخنه هتفشل العجينه
ويتم العجن وتترك العجينه حتي تختمر تماما ثم تقطع كرات علي حسب العدد المطلوب
ثم تفرد كل قطعه علي حدي ويضاف اليها الحشو
الحشو ... بالنسبه للمكونات اللي بتتحط علي البيتزا دي حسب زوق كل واحد في الاكل هنا حطينا فلفل اخضر - طماطم - زتون اسود قطع - لحم مفروم معصج جبن متوزريلا - جبن دوبل كريم - صلصه عليها معلقة زيت وقيلي من الملح والفلفل لدهان العجينه بعد فردها بالصلصه ثم نضع العصاج وعليه الطماطم والزتون والفلفل وعلي الوش الجبنه
(ملحوظه: بيتزاالمارجريتا بتكون حشوها صلصه وجبنه فقط ) وده كان الشكل النهائي للبيتزا