طريقة التحضير: * أولاً نضع البصل المفروم مع البندورة والشبت و البقدونس و الكسبرة مفرومين مع زيت زيتون مع قرفة ناعمة * نضع جميع المقادير مع بعض ثم نضعه على الأرز ونلف بيه ورق العنب * يكون فيه شوربة لحمة بها قطع لحمة أو ريش وبوكيه جارنيه ( بصل وكرفس وجزر وبندورة وورق لورو وحبهان وملح وفلفل ) * نصفي الشوربة في حلة بها مادة دهنية نرص قطع اللحمة او الريش ( مستوية 50 % ) والبوكيه جارنيه اللى كانوا في الشوربة ثم * ثم نرص عليهم اصابع محشى ورق العنب ونضعهم على النار شوية. * ثم نسقيه محشى ورق العنب بالشوربة ونغطي حلة محشى ورق العنب ونتركها على النار ونهدى عليها حتى السوى * بعد السوى نقلب حلة محشى ورق العنب في طبق التقديم بحيث تكون اللحمة في الاعلى وصحتين.