لمقادير : نص كيلو لحم مفروم بصلة متوسطة الحجم مبشورة ومصفية ميتها ملح وفلفل جوزة الطيب صوص الكااااري: كااري-بصلة مفرومة-2 ملعقة كبيرة دقيق -ملح وفلفل
الطررريقة: في بولة نحط اللحمة المفرومة وعليها البصلة اللي بشرتييها وصفيتي ميتها وحطي عليهم ملح وفلفل ورشة جوزة الطيب واخلطيهم كويس نشكل اللحمةعلى شكل كرات نعفر كل كرة بالدقيق فى طاسة على النار نحط زبدة وزيت ونحمر فيهم كرات اللحمة ثم نشيلهم من الطاسة فى نفس الطاسةفى الزبدة المتخلفة من تحمير كرات اللحم حنبدأ فى عمل الصوص نضع البصلة المفرومة حتى تديل قليلا نضع بعد ذلك الدقيق مع البصل حتى يصبح لونه ذهبى فاتح اووى ثم نضع الكارىمعه حتى يتحمص فليلا نضع بعد ذلك كوب ونصف ماء وتقلب جيدا ويترك الصوصعلى النار حتى يغلى و يسمك قليلا نضع بعد ذلك كرات اللحم فى الصوص وتترك حتى تنضج ولو لاحظنا ان الصوص تقيل اووى ممكن نخففه بشوية ماء ان قدمت معاها ارز ابيض وسلطة وبطاطس محمرة