((ليصلك كل جديدأرسل الرقم 1 الى - 81428 للإتصالاتالسعودية - 601428 لموبايلي - 701428 زين)) جمبري متوسط الحجم بيض + دقيق + خميره بيره من الخباز او خميره سريعه او بيكنج بودر كورن فليكس ثوم + ليمون التوابل : ملح + كمون + بهار سمك طريقه التحضير ********* اولا نحضر الطمبوره نضع الدقيق في بوله او سلطانيه مع التوابل والبيض والخميره ونتركه في مكان ساخن نوعا ننظف الجمبري وننزع الشريط الاسود من الظهر ونضع الجمبري في عصير الليمون والثوم المدقوق والكمون ونضيفه بعد 15 دقيقه للطمبوره ونتركه حتي يخمر تماما وندق الكورن فيلكس نصف دقه ونضع الجمبري بالخليط داخل الكورن فيلكس المدقوق ونقلبه ونضغط عليه بكف اليد حتي ياخذ الشكل المبطط ونحمره في الزيت حتي اللون الزهبي ويقدم ساخن ملحوظه : سيزيد شكل الجمبري ويكبر